10 Bedste Cykel hjelme: Hvilket er rigtigt for dig?

Hvad du får, er op til en 30% forbedring i forhold til standard EPS indvirkning egenskaber, awesome ventilation og beskyttelse, plus reduceret vægt og volumen. 4 Vindtunnel ventilationskanaler er internt kanaliseret for at holde frisk luft flyder over hovedet, mens Overbrow Ventilation indtag giver endnu mere kølekraft. Fusion In-Mold Polycarbonat Shell med intern forstærkning giver maksimal beskyttelse og 26 kanaliserede ventilationskanaler leverer hovedkøleevne. Solar har også en holdbar fusion i-mug konstruktion sammen med cam-lock håndtag til enkle rem justeringer. For første gang i branchen blev denne cykelhjelm designet i den faktiske cykelposition, hvilket opnåede et nyt niveau af kvalitetskonstruktion. Aerocore-konstruktionen af Smith Forefront MIPS All-Mountain Bicycle Helmet er skabt til at yde all-mountain-beskyttelse med en vægt på landevejsløb og giver ryttere og racere ventileret beskyttelse, høvding cykelhjelm som aldrig før set i en cykelcykelhjelm.

Smith Forefront MIPS All-Mountain Cykel hjelm – CLOSEOUT. Louis Garneau X-Lite Pro Cykelhjelm – Performance Exclusive. CAD “Protective Black Bicycle Cycling Hjelm Mountainbike Hjelm til mænd Kvinder | eBay” INBIKE Light Cycling Hjelm Cykel Ultralight Hjelm Mountain Road Bicycle MTB Hjelm Safe Men Kvinder casco ciclismo capacete. Det bedste udvalg af cykel- og trailerhjelme til børn & babyer! Køb billige engros cykel hjelme online fra Kina i dag! Stratus handler ikke kun om at være den sikreste cykelhjelm, hvis det ikke er behageligt, du ikke kommer til at bære det, og Bell har dig dækket. Det er virkelig svært at finde fejl med denne hjelm – især når man overvejer sin næsten umuligt lave købspris. Smith tog en patenteret rørformet kernestruktur af Koroyd materiale og kombineret det med EPS til at producere et system af materialer kaldet Aerocore, som er designet til at overgå de nuværende standarder ved lave og høje hastigheder.

In-Mold shell med Super MSB-teknologi følger formen af hovedet uden overskydende materiale i ryggen, så maksimal Wind Tunnel ventilation fra højtrykszonen foran, til evakuering kanaler i ryggen. Ergonomisk design følger dit hoveds konturer for at reducere trykpunkter, mens X-Static polstring transporterer fugt og reducerer lugte. En magnetisk hjelm rem lukning er let at forbinde med den ene hånd, mens under hage rem er dækket med blød polstring for ikke at irritere din hud. At få en cykelhjelm er det mindste du kan gøre for at beskytte en af dine vigtigste organ – hjernen. Men det er relativt simpelt at skabe en billig og engangs hjerne analog, der kan indgå i en hjelm til at opdage betingelser, der kan forårsage hjerneskade. Ved hjælp af skøn foreslået i litteraturen om effektiviteten af hjelme, de sundhedsmæssige fordele ved cykling, hovedskade satser, og reduktioner i cykling fører til følgende konklusioner.

Gå til Shop 59%. Cykel hjelm Bluetooth øretelefon LED baglygte Capacete De Casco Ciclismo Cykel Hjelme 18 Ventilationskanaler MTB Road Cycling Hjelme TA-777 . Men, Hvis du ønsker at købe cykelhjelm Smart Back LED Light Cycling Hjelm til Man Women Scooter Skateboard EPS Åndbar Ventilation Night Safe Ridingfrom internettet. Den lette og holdbare In-Mold shell, den imponerende luftstrøm af 25 Wind Tunnel ventilationskanaler, og den justerbare fastholdelse af Roc Loc 5 bane vejen ryttere, der ønsker seriøs ydeevne og konkurrencedygtige udseende uden den høje pris. Vil du have mere? Forefront MIPS tips skalaer på blot 339g, som om du ikke allerede var imponeret. Og det er ikke noget, hvis vi taler om risikoen for hjernerystelse eller mere alvorlige hovedskader.

For at hjælpe med at holde dig komfortabel, er der i alt 17 ventilationskanaler optimeret til at sikre masser af frisk, kølende luft bader dit hoved. Roc Loc Air fit system suspenderer cykelhjelmen lige lidt fra toppen af dit hoved, så luften kan passere frit mellem EPS og dit hoved, for bedre pasform, komfort og ventilation. For folk tænker, at dette kan være en form for en elektrisk motorcykel, er det ikke, og det faktum, at tophastigheden er omkring 20 miles i timen beviser dette. Plasma SLR cykelhjelmen, der er udviklet i tæt samarbejde med Mavics bedste atleter, opfylder de strenge præstationskrav hos ryttere på proniveau. Lad os afsløre de funktioner POC har lagt i denne state-of-the-art Cykel Hjelm. Giro Savant MIPS Cykelhjelm – 2017. Savant MIPS cykel cykelhjelm er en ren blanding af den nyeste sikkerhedsteknologi, race-opdrættet stil og uovertruffen værdi.

Dette indlæg blev udgivet i Finans og Penge. Bogmærk permalinket.